Musicals gone Mad in Nieuwe Luxor

Datum: 29-04-14


De jaarlijkse musicalparodie Musicals Gone Mad is dit jaar eenmalig te zien in het Nieuwe Luxor Theater. Thema is "IndeWar"

"Musicalminnend Nederland is flink van slag. Volgens aloude theaterwetten zou het publiek in de huidige zware tijden vrolijke shows voorgeschoteld moeten krijgen maar in plaats daarvan bestaat het aanbod grotendeels uit zwaar dramatische shows over oorlog, ziekte en dood. En muziektheater over paarden. In een oorlog. Nog verwarrender is dat er best hier en daar vrolijke shows te vinden zijn, maar dat het publiek toch liever naar de shows over oorlog, ziekte en dood gaat. En die over paarden. In een oorlog. ."
Vooruitlopend op een succes voor War Horse, en natuurlijk inspelend op de successen van 'Soldaat van Oranje' en 'Hij gelooft in mij' is thema van de zesde editie van Musicals Gone Mad 2014 ‘InDeWar’
De castleden die dit jaar zullen proberen een vrolijke noot aan het musicaljaar te geven zijn Rein Kolpa (Droomvlucht, The Sound of Music), Marleen van der Loo (Love Story, Aspects of Love), Carolina Mout (Crazy Shopping, Beauty and The Beast), Cinthia de Neef (All Shook Up - Love Me Tender, Xmas Gone Mad), Maarten Smeele (Jersey Boys), Tessa Sunniva van Tol (The Little Mermaid) en Jorge Verkroost (De Tovenaar van Oz, Ciske de Rat).
De regie zal ditmaal worden verzorgd door Daniël Cohen (Maria!, Ja Dit Is Revue), Alessandro Pierotti (Hans Klok: The New Houdini, AVRO Junior Dance) verzorgt de choreografie. Het creatieve team bestaat verder als vanouds uit Petra C. van der Eerden (liedteksten, script, kostuums), Marinus de Graaf (script, vormgeving) en Michiel Münninghoff (muzikale leiding). Geluid en licht worden respectievelijk verzorgd door Jan van Dijk en Jan Kortbeek. Musicals Gone Mad is een productie van M Theaterproducties.
De voorstellingen zijn op zondag 22 juni (19.00 uur) en maandag 23 juni (20.00 uur). Kaarten kunnen worden gereserveerd via http://www.luxortheater.nl of 010 484 33 33. Meer informatie is te vinden op http://www.musicalsgonemad.nl.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Jorge Verkroost

musical


Meer info? Klik hier