Musicalworld Kids Award 2011 voor Achtste-groepers ...

Datum: 24-03-12


Afgelopen vrijdag werd in Castricum de Musicalworld Award voor beste jeugdproducte uitgereikt aan 'Achtste-groepers huilen niet'.

Vrijdag 23 maart werd de Musicalworld Kids Award uitgereikt aan 'Achtste-groepers huilen niet.' De oorspronkelijke cast, de huidige cast en creatives ontvingen de award in Castricum. In de voorstelling van Van Engelenburg Theaterproducties kijken twee jongeren terug op hun laatste jaar op de basisschool, het jaar dat klasgenootje Akkie kanker kreeg. Na een jaar als schoolvoorstelling was de voorstelling in seizoen 2010-2011 ook voor het gewone publiek in de theaters te zien. De voorstelling is nog steeds te zien, tot december 2012. De opvolger staat al in de startblokken. Komend theaterseizoen zal 'Oorlogsgeheimen' te zien zijn, net als 'Achtste groepers huilen niet' gebaseerd op een boek van Jacques Vriens, eveneens een emotioneel verhaal en wederom met Ida van Dril en Theun Plantinga. Deze nieuwe voorstelling bewandelt de omgekeerde weg. Deze begint als gewone theatervoorstelling, om daarna als schoolvoorstelling verder te gaan.

Bijlagen musical musical

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Achtste-groepers huilen niet


Producent: Van Engelenburg Theaterproducties
Jaar: 2010
Genre: Familie

Meer info? Klik hier