NJMT komt uit de kast

Datum: 10-11-09


Na Narnia komt het NJMT op een andere manier uit de kast. Met Coming Out wordt, na Loverboy, opnieuw een productie gemaakt die aanzet tot discussie.

In navolging van wereldwijde hitfilms als o.a. Beautiful Thing, Summerstorm en Whole New Thing presenteert het Nationaal Jeugd Musical Theater dit seizoen de spraakmakende en baanbrekende jongerenvoorstelling COMING OUT, waarin thema's als homoseksualiteit, individualiteit en cultuurverschillen elkaar raken én beraken. Een voorstelling die regelrecht aandacht vraagt van, en krijgt bij jongeren, maar ook discussie rondom deze thematiek op gang zal brengen. Kortom, een voorstelling die spreekt. COMING OUT is komend seizoen op diverse locaties in Nederland te zien.

De musical COMING OUT bewijst te meer dat liefde, jong noch oud, ras, cultuur of geaardheid, uiteindelijk altijd overwint én verbindt. Dat is niet alleen een droom, maar tegelijkertijd ook een boodschap. Maar wat, wanneer jouw grote liefde tegen alles in gaat wat jij van jongs af aan hebt geleerd en er meer moed vereist is om te zijn wie je bent...? COMING OUT is een nieuwe popmusical voor en door jongeren waarbij de thema's homoseksualiteit, individualiteit en verschillen van culturen elkaar raken.

Tekst: Nikolai Slisser
Muziek: Marieke van Diepen
Producent: NJMT
Voor meer informatie over COMING OUT kunt u kijken op http://www.njmt.nlreacties

10-11-09 @ 23:42
ben erg benieuwd; kan waarschijnlijk naar de premiere


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Nationaal Jeugd Musical Theater

musical

Producent: Nationaal Jeugd Musical Theater
Jaar: 2000
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier