Onder andere Doris Baaten en Hajo Bruins in ‘Hij Gelooft In Mij’

Datum: 24-05-12
Bron: Persbericht Stage Entertainment


Cees Geel, Hajo Bruins, Doris Baaten en Tina de Bruin spelen komend seizoen rollen in de Hazes musical van Stage Entertainment.

Zij spelen respectievelijk de rollen van Hazes' producer en beste vriend Tim Griek, de ouders van Rachel (Jan en Friedel van Galen) en Rachels beste vriendin Conny.

De musical over het leven van André Hazes is vanaf november exclusief te zien in het DeLaMar theater in Amsterdam. De première vindt plaats op 11 november. De kaartverkoop gaat op 31 mei open.

Hij Gelooft in Mij is een musical over het leven van André Hazes. Een aangrijpend verhaal over Hazes, zijn verhouding met Rachel en zijn stad Amsterdam. Zijn grootste hits illustreren zijn diepe dalen en hoge toppen van succes en teloorgang. Met in de hoofdrollen onder anderen Martijn Fischer in de rol van André Hazes en Chantal Janzen als Rachel Hazes. Het script is geschreven door Frank Ketelaar en Kees Prins. De regie is in handen van Ruut Weissman.
reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Hij Gelooft In Mij


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2012
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Doris Baaten

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 12-041956

Meer info? Klik hier