Patrick Martens in The Bodyguard

Datum: 28-07-15


Patrick Martens zal te zien zijn in de rol van Sy Spector in The Bodyguard

Sy Spector is de ietwat overspannen PR-man van Rachel Marron (Romy Monteiro), die stiekem liever haar stylist wil zijn. Algemeen directeur Albert Verlinde: “De ideale Sy Spector was lastig om te vinden maar toen kwam Patrick auditie doen. We hebben in hem een perfecte Sy gevonden. Ik kijk er naar uit om de aankomende weken bij de repetities naar binnen te lopen en te zien hoe de show zich gaat ontwikkelen.” Patrick over zijn rol: “Ik vind het te gek om kennis te maken met een musicalrol. Ik zie er enorm naar uit om met de hele cast een mooie, energieke show te gaan neerzetten.” De repetities voor de musical zijn vandaag gestart. De musical is vanaf 12 september exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht. De première is op zondag 27 september.

Dit jaar speelt Patrick Martens de hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan’ en speelt hij de flamboyante Lucien in ‘Fashion Chicks’. Eerder was hij te zien in ‘Verliefd op Ibiza’, ‘Hartenstraat’, ‘Gooische Vrouwen 2’ en ‘Jack bestelt een broertje’. Na jaren de vaste presentator geweest te zijn bij Nickelodeon, presenteert Patrick sinds een paar seizoenen bij RTL Telekids en komend seizoen bij RTL Breakfast Club. Daarnaast presenteert hij ‘Moltalk’ bij de AvroTros.
reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

The Bodyguard

musical

Producent: Stage Entertainment Nederland
Jaar: 2015
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier