Pia Douwes in musical Rebecca

Datum: 25-03-11


Vanaf aankomende december zal de Kunze en Levay musical Rebecca in het Palladium Theater in Stuttgart te zien zijn. Pia Douwes zal de rol van mrs. Danvers gaan spelen.

Rebecca volgt daarrmee de musical Tanz der Vampire op.

Rebecca is gebaseerd op het gelijknamige boek en was en bevat teksten van Michael Kunze en muziek van Sylvester Levay. De voorstelling ging in september 2006 in het Raimund Theater in Wenen in premiere.

Rebecca vertelet het verhaal van een naief jong meisje dat verliefd wordt en trouwt met de engelse aristocraat Maxim. Ze leeft met haar man in het legendarische landhuis Maderley. Iedereen daar is nog helemaal in de ban van Maxim's eerste vrouw, de bloedmooie en dominante Rebecca. Ze is verdronken, denkt men... Al snel wordt haar door de onverzoenlijke huishoudster duidelijk gemaakt dat zij niet de kwaliteiten heeft die de eerste mevrouw De Winter bezat. Haar geest spookt overal in Manderley rond. Uit eindelijk lukt haar dat en komt het ware verhaal over Rebecca en haar dood naar boven.

Verdere casting wordt binnenkort bekend gemaakt.

reb_stutt_praesentation.jpgreacties

25-03-11 @ 19:00
Zalig! Geweldig! Ik ga er zeker heen =D
25-03-11 @ 19:18
Ach ja, ze had toch ooit ergens op de wereld Mrs. Danvers moeten worden hè :tong:
Goed nieuws.
25-03-11 @ 20:19
Ben blij dat het eindelijk zo ver is! Zit al lang te wachten op het feit dat Pia met zekerheid ergens de rol van Mrs. Danvers gaat vertolken. Wel spijtig dat het relatief ver is, maar dat hebben we er voor over.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Pia Douwes


Plaats: Amsterdam/Stuttgart
Geb.datum: 05-08-1964

Meer info? Klik hier