Repetities Gebroeders Leeuwenhart gestart

Datum: 03-01-12


Maandag 2 januari zijn de repetities gestart voor de Theater Terra productie ‘De Gebroeders Leeuwenhart’

Het nieuwe jaar 2012 is voor Theater Terra goed begonnen met de start van de repetities van ‘De Gebroeders Leeuwenhart’. De nieuwe familiemusical naar het beroemde boek van Astrid Lindgren gaat op 12 februari aanstaande in première en is tot en met april door heel Nederland te zien. Op maandag 2 januari sneed de cast van De Gebroeders Leeuwenhart traditioneel de taart aan als start van de repetities. In de voorstelling zijn te zien: Ara Halici (Cabaret, The Wild Party, Dolfje Weerwolfje), Pim Wessels (SpangaS, Dolfje Weerwolfje), Roos van der Waerden (Daendels), Wesley de Ridder en Paul Keizer (Soldaat van Oranje).
De familiemusical De Gebroeders Leeuwenhart is speciaal voor iedereen vanaf 7 jaar en vertelt het spannende en avontuurlijke verhaal van de broers Kruimel en Jonathan Leeuw die in Nangijala belanden, een paradijs van sprookjes en kampvuren. Als Nagijala wordt bedreigd door de tiran Tengil, gaan de broers samen met de goede ridders een gevaarlijke strijd aan om het land te verdedigen, zelfs tegen een draak. Achter het avonturenverhaal van De Gebroeders Leeuwenhart gaat een nog veel groter avontuur schuil, dat het leven bespreekbaar maakt voor kinderen én volwassenen.
De Gebroeders Leeuwenhart is ontwikkeld door muzieklaboratorium M-Lab in Amsterdam en van 27 januari tot en met 29 april 2012 in een nieuwe versie van Theater Terra te zien in theaters door heel Nederland. De muziek van de familiemusical is gecomponeerd door Tjeerd Oosterhuis en de voorstelling is geregisseerd door Fons Merkies.
De première is op 12 februari 2012 in Schouwburg het Park in Hoorn, op http://www.theaterterra.nl is de speellijst van de complete voorstelling te lezen.

Theater Terra is een Nederlands gezelschap dat zich al jaren aan de top van het internationale jeugdtheater bevindt. De afgelopen seizoenen waren onder andere de Theater Terra musicals Kikker, Dolfje Weerwolfje en Kleine Ezel te zien in de Nederlandse en buitenlandse theaters. Dit seizoen is naast De Gebroeders Leeuwenhart ook de familiemusical Spuit Elf (4+) nog tot half februari te zien in de Nederlandse theaters.
Meer informatie en volledige speellijst op http://www.theaterterra.nl
Foto: Joey Buddenberg


Bijlagen musical

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Gebroeders Leeuwenhart, De

musical

Producent: Theater Terra
Jaar: 2012
Genre: Familie

Meer info? Klik hier

Ara Halici

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 16-01-1976

Meer info? Klik hier