Rol Serena in Fame voor Daphne Flint

Datum: 12-04-07


Daphne Flint wordt Serena in de nieuwe Nederlandstalige versie van de musical Fame, die op 20 januari 2008 in premiere gaat in Tilburg. Daphne kwam als winnares van de auditie uit de bus op donderdag 12 april.De audities zijn te volgen in het wekelijkse programma bij RTL4, De weg naar Fame. In de komende twee afleveringen wordt nog gestreden om de rollen van Schlomo en Mabel. Daphne is in het voorjaar van 2008 naast ondermeer Jim Bakkum, Kim-Lian van der Meij en William Spaaij, in de Nederlandse Fame te zien. Vorige week was al te zien dat de eerste rol (Tyrone) werd verdiend door de 24-jarige Juvani Richardson.

Daphne behaalde in 1998 het diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening. In 2001 studeerde ze af aan de Frank Sanders? Akademie voor Musicaltheater, waar ze zangles van ondermeer Margot Giselle kreeg en diverse spel- en zangworkshops bij onder anderen Jasperina de Jong, Petra Laseur en Tom de Ket volgde. In 2001 debuteerde Daphne in Grace The Musical. Een jaar later speelde ze Annette in Saturday Night Fever en was ze aansluitend eerste understudy Constance in de musical Drie Musketiers. Daarna vertrok zij naar Duitsland voor We Will Rock You. In 2005 speelde ze in de musical Nine. Daphne was te zien in diverse tv-commercials, van ondermeer Aviko, NTI en BelCompany. Ze werkte mee aan de tv-registratie van Broadway op zaterdag en Wetten Dass? in Duitsland. Sinds een paar jaar zingt ze regelmatig bij Voulez Vous. Verder is ze te horen op de kinder-cd Dromen door Nederland.

Producent Albert Verlinde over Daphne: ?We kennen Daphne al vanwege haar aandeel in de musical Grease. Daarin brengt ze ondermeer de Nederlandse versie van Freddy My Love. Dat doet ze elke avond weer vol overtuiging en kan als 1 van de hoogtepunten van de show worden betiteld. Maar het is ook duidelijk dat Daphne meer kan dan dat. Dat liet ze ook weer zien tijdens de audties voor deze rol. Nadat zij is verschenen in voorstellingen als Saturday Night Fever en De drie Musketiers, is Daphne duidelijk toe aan de sprong naar een grotere rol. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij ook een type als Serena uitstekend kan neerzetten.?

Fame wordt geproduceerd door V&V Entertainmentreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Fame (2008)

musical

Producent: V&V Entertainment
Jaar: 2008
Genre: Dans

Meer info? Klik hier

Daphne Flint

musical

Plaats: Amsterdam

Meer info? Klik hier