Sergeant Loman? Present!

Datum: 23-05-12


Gisteravond mocht Jamai Loman, na een korte repetitieperiode het grote publiek laten kennismaken met zijn vertolking van Christopher Scott.

In aanwezigheid van onder andere Tony Neef en Ton Sieben liet Jamai zien hoe hij de rol van militair speelt.
Jamai Loman heeft de afgelopen jaren vaker de rol van ‘reddende engel’ op zich mogen nemen. Zo speelde hij een korte periode Joseph en Krakeel. En nu Ton Sieben zich langzaam op Ghost gaat storten zal Jamai het stokje van hem overnemen.

Na de grote solo ‘Waarom God?’ mocht Jamai zijn eerste grote applaus in ontvangst nemen. Later bij het eindapplaus werd pas goed duidelijk hoeveel mensen genoten hebben van zijn eigen invulling van de rol.

Eerder liet Jamai al weten dat het spelen van de rol van Chris een droom is die uitkomt. ‘Ik heb de afgelopen weken hard gerepeteerd maar ben ook continue aan het genieten van deze prachtrol. Ik zal vol trots mijn vertolking van Chris aan het publiek laten zien de komende weken!’Musicalnieuws

Scène-foto's door Roy Beusker
Musicalnieuws

Musicalnieuws

Musicalnieuws

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Miss Saigon


Producent: Joop van den Ende Theaterprodukties
Jaar: 2011
Genre: Klassieker

Meer info? Klik hier

Jamai Loman

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 30-06-1986

Meer info? Klik hier