Spamalot terug op West End

Datum: 28-05-12


De Monty Python musical Spamalot zal voor een beperkte run terugkeren op het Londense West End. Van 24 juli tot en met 9 september is de voorstelling in het Harold Pinter Theater te zien.

Op dit moment is de show aan een Engelse nationale tour bezig, deze productie zal ook in Londen te zien gaan zijn. Marcus Brigstocke speelt de rol van King Arthur, Todd Carly is te zien als Patsy en Bonnie Langford speelt The Lady of the Lake.
Het script en teksten voor de musical zijn geschreven door originele Python Eric Idle. Samen met John Du Prez schreef hij ook de muziek voor de voorstelling. Spamalot was al eerder op West End te zien. De voorstelling was van oktober 2006 tot januari 2009 in het Palace Theater te zien. De rol van King Arthur werd toen gespeeld door o.a. Tim Curry en Simon Russell Beale. De originele Lady of the Lake werd toen gespeeld door Hannah Waddingham.

De volledige cast van deze productie bestaat uit: Robin Armstrong als Sir Bedevere, Rob Delaney als Sir Robin, Adam Ellis als Prince Herbert, Kit Orton als Sir Lancelot, Jon Robyns als Sir Galahad, Amelia Adams Pearce, Tim Bonser, Michael Burgen, Rachel Knowles, Hannah Malekzad, James Nelson en Paul Bullion.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst