Spring Awakening in Concert

Datum: 15-01-13


Maandagavond 4 februari aanstaande wordt een bijzondere avond in M-Lab. De jonge cast van de succesvolle M-Lab Productie Spring Awakening zingt dan nog één keer alle nummers uit deze productie.

Toen de acteurs hoorden over de onzekere toekomst van M-Lab, besloten zij dat de plek waar zij twee jaar geleden de kans kregen zich te ontwikkelen en te proeven aan een professionele productie niet mag verdwijnen! Daarom brengen ze, samen met Freek Bartels, op 4 februari nog één keer alle prachtige muziek uit de musical ten gehore tijdens Spring Awakening in Concert. Iedereen werkt belangeloos mee zodat alle opbrengsten ten goede komen aan het voortbestaan van M-Lab.

Het concert wordt twee keer uitgevoerd om 19.30 en 21.30 uur, in Theater M-Lab en duurt ongeveer 1,5 uur.

Standaard kaarten kosten €19,50.
Je hebt daarbij drie upgrade mogelijkheden:
+ €5 = €24,50 – dan krijg je als eerste toegang tot de zaal
;
+ €10 = €29,50 – dan krijg je als eerste toegang tot de zaal plus exclusieve toegift
;
+ €20 = €39,50 – je krijgt gereserveerde plekken (naar keuze), een exclusieve toegift plus privéfoto met de gehele cast na afloop in het decor.

De kaartverkoop is vandaag, dinsdag 15 januari, gestart om 9.00 uur, via http://www.m-lab.nl.

Aan Spring Awakening in Concert werken mee: Freek Bartels, Lisa Berendse, Desi van Doeveren, Annemarieke Leurs, André Haasnoot, Tim Van Peteghem (o.v.), Jasper Stokman, Bart van Veldhoven, Michelle van de Ven, Martijn Vogel en een live band o.l.v. Frans Heemskerk. Robin Virginie en Ton Sieben zijn er wegens verplichtingen helaas niet bij.


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Michelle van de Ven

musical

Plaats: Amsterdam

Meer info? Klik hier