Tony Neef en Maaike Widdershoven in musicalmedley

Datum: 12-05-15


De grootste successen uit The Sound of Music, Miss Saigon, The West Side Story en andere musicalklassiekers komen nu samen in één theatervoorstelling. Tony Neef en Maaike Widdershoven brengen het mooiste van Broadway in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht, live begeleid door het jubilerende musicalorkest Timbres Divers.

Maaike Widdershoven en Tony Neef gaan al even mee in de musicalwereld. De veteranen waren of zijn dit seizoen te zien in de musicals The Sound of Music en Sonneveld. Met “Best of Broadway” brengen zij drie mini musicals: de mooiste, leukste en beste liedjes uit Miss Saigon, West Side Story en The Sound of Music, mèt een medley uit heel veel andere musicals. Naast het orkest worden zij begeleid door de Talententop BrabantTalent uit Oss, jonge musicalsterren in opleiding. Het Groot Film en Musical Orkest Timbres Divers, onder leiding van dirigent Ruud van Eeten, speelt regelmatig in de theaters met bekende artiesten en musicalsterren.
Kaarten:
13 en 14 juni Schouwburg Kunstmin Dordrecht, tel. 078-6397979 of http://www.kunstmin.nl


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Maaike Widdershoven

musical

Plaats: Scheveningen
Geb.datum: 14-02-1969

Meer info? Klik hier