Uitreiking Musicalworld Award Esperanza

Datum: 15-01-12


Na de weekafsluiting op de Frank Sanders' Akademie voor Musicaltheater ontving een deel van de cast en creatives van Esperanza een Musicalworld Award 2011.

De beste Kortlopende productie van seizoen 2010-2011 was volgens de bezoekers van Musicalworld de productie Esperanza. Deze eindproductie van de derdejaars van de Frank Sanders' Akademie voor Musicaltheater versloeg de andere genomineerden "De Boot en het Meisje", De Engel van Amsterdam" en "Een leven zonder jou"." Afgelopen vrijdag werd de week op de akademie niet alleen afgesloten met de reguliere weekafsluiting, maar werd ook de Musicalworld Award uitgereikt. Niet de hele cast kon erbij zijn vanwege repetities voor aanstaande voorstellingen (onder andere Tony in Saturday Night Fever, Kruimel in De Gebroeders Leeuwenhart en Nijnje waren in Esperanza te zien).


Bijlagen musical musical
musical musical

reacties

16-01-12 @ 18:49
Leuke foto's weer! Mooie opsteker voor de academie


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater

musical

Producent: Frank Sanders
Jaar: 2001
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier