Verlenging aangekondigd voor Beauty and the Beast

Datum: 30-11-05


Wegens de grote vraag naar kaarten voor de musical Beauty and the Beast heeft Joop van den Ende Theaterproducties besloten om de succesmusical te verlengen. Het doek zou op 25 juni 2006 in de Stadsschouwburg in Utrecht definitief vallen voor deze grootste reizende musical van Nederland. De voorstelling keert echter, na de reeds geplande tour in januari 2006, terug naar het Luxor Theater in Rotterdam van 28 juni tot en met 9 juli 2006. Ook in Schouwburg Het Park in Hoorn zijn vier extra voorstellingen ingepland van 26 juli tot en met 29 juli.Het publiek kan vanaf morgen kaarten kopen voor de extra voorstellingen in Rotterdam. Nu is het al mogelijk om te reserveren voor de extra voorstellingen in Hoorn.

De gespeelde voorstellingen in Hoorn in september 2005 waren zeer snel uitverkocht. Voor de reeds geplande tour in Rotterdam van 11 januari tot en met 5 februari zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. Inmiddels zijn er voor de Nederlandse versie van Beauty and the Beast al meer dan 275.000 kaarten verkocht. Wereldwijd hebben meer dan 24 miljoen mensen, verspreid over 14 verschillende landen, de musical Beauty and the Beast bezocht.

Beauty and the Beast vertelt het verhaal van de mooie Belle (Chantal Janzen) die verliefd wordt op het afzichtelijke Beest (Stanley Burleson). De voorstelling is momenteel tot en met 11 december te zien in een uitverkocht Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Daarna tourt de voorstelling verder naar onder andere Amsterdam, Breda en Apeldoornreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.


Beauty and the Beast

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2005
Genre: Familie

Meer info? Klik hier

Stanley Burleson

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 01-09-1966

Meer info? Klik hier