Voetbal beïnvloedt aanvangstijden musicals

Datum: 01-07-14


Alle musicals van Stage Entertainment op zaterdag 5 juli beginnen om 19.00 uur om het publiek de gelegenheid de kwartfinale wedstrijd van het Nederlands elftal te bekijken.

Aanstaande zaterdag speelt het Nederlands elftal de kwartfinale om 22:00 uur tegen Costa Rica. Joop van den Ende Theaterproducties heeft om deze reden besloten de avondvoorstellingen van Sister Act en Jersey Boys met een uur te vervroegen naar 19:00 uur. Door deze wijziging wordt iedereen in de gelegenheid gebracht om de wedstrijd te zien en Nederland naar de volgende ronde te juichen. De voorstelling van Hij Gelooft in Mij stond al om 19:00 uur gepland. In het AFAS Circustheater Den Haag en het Beatrix Theater Utrecht is er de mogelijkheid om na de voorstellingen de wedstrijd in het theater geheel te zien op grote schermen. De aanvangstijden van alle matineevoorstellingen blijven ongewijzigd.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Sister Act - NL

musical

Producent: Joop van den Ende Theaterproducties
Jaar: 2013
Genre: Komedie

Meer info? Klik hier