Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde

Datum: 26-04-11


Van 1 tot en met 19 juni is Alfred van den Heuvel samen met Daphne Flint en Stefan de Kogel te zien in het nieuwe toneelstuk Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde, exclusief in het Werkteater te Amsterdam.

De regie is in handen van Paul van Ewijk en het script is verzorgd door Allard Blom. De voorstelling is gebaseerd op het boek van Barbara en Allan Pease, die samen ook Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen hebben geschreven. Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde gaat donderdag 2 juni in première.

Sinds Adam en Eva bestaat het al: het verschil tussen mannen en vrouwen. En juist op dat ene punt wat deze twee zou moeten verbinden, de Liefde, bestaan de grootste verschillen. Deze voorstelling benadert op hilarische wijze de verschillen tussen mannen en vrouwen als het gaat om sex, liefde en relaties. Zijn mannen nou echt zo oppervlakkig? Willen vrouwen altijd wat ze zeggen? Kunnen mannen echt alleen maar aan seks denken?

Allan en Barbara Pease bespreken in hun boeken de fundamentele verschillen tussen mannen en vrouwen. Zij doen dit door theorie af te wisselen met illustratieve dialogen tussen de geslachten. Deze zijn erg herkenbaar en werken behoorlijk op de lachspieren. De dialogen geven ook tips om om te gaan met de verschillen.
Vrouw: Maakt deze jurk mijn kont dik? Man: Nee schat dat doet die doos bonbons van daarnet….

Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde is een hilarische voorstelling voor alle vrouwen die iets meer over De Man te weten willen komen en voor alle mannen die hopen De Vrouw iets beter te begrijpen. Want wat voor alle vrouwen geldt, maar ook voor alle mannen: je kunt niet met, maar zeker ook niet zonder!
Het verschil tussen mannen en vrouwen? Een vrouw wil één man die al haar behoeften bevredigt en een man wil alle vrouwen die zijn ene behoefte bevredigt.

Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde is een productie van 3 and a Crowd. Het productiebedrijf van Saskia Bergman, Hans Lebouille en Allard Blom stond eerder aan de basis van voorstellingen als ‘Allo, ‘Allo en Schone Schijn, terwijl momenteel ook nog het uiterst succesvolle Master Class met Pia Douwes in de rol van Maria Callas in de theaters is te zien.reacties

26-04-11 @ 23:58
Waarom zit er een spelfout in de titel? Is dat bewust?
28-04-11 @ 11:44
Welke Spelfout?
28-04-11 @ 14:44
Ik zie ook geen spelfout. Lijkt mij helemaal correct.
28-04-11 @ 18:07
Seks schrijf je met ks, niet met een x.
04-05-11 @ 22:37
Martijn get a life, het kan allebei…


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Daphne Flint

musical

Plaats: Amsterdam

Meer info? Klik hier