Wereldwijde musicalsuccessen in concert “Something Wicked”

Datum: 01-10-08


De grootste hits van Broadway, de successen van het West End en de hitshows uit Wenen staan centraal in een nieuwe wervelende show vol musicalsongs in het Kwadrant Theater Zoetermeer. De voorstelling is te zien op 10 en 11 oktober.

De musical is populairder dan ooit in Nederland, maar met het succes neemt ook de herhaling toe. Fame, Chicago, The Sound of Music en Mamma Mia zijn bijna niet weg te branden uit de theaters. Tegelijkertijd worden er over de hele wereld nieuwe grote shows met veel succes op de planken gebracht. De hits uit deze shows, die wellicht over een paar jaar pas in Nederland te zien zijn, zijn nu al te horen in het Kwadrant Theater.

In "Something Wicked" maakt u kennis met de grootste successen uit musicals die nog niet eerder in Nederland te zien waren. De fantastische solisten van Greg & Baud Productions worden begeleid door Theaterorkest.nl onder leiding van Timo Pronk en maken dit concert tot een onvergetelijke gebeurtenis. Maak kennis met de musicals van de toekomst als Wicked, Martin Guerre, Rebecca, Tanz der Vampire, Sunset Blvd. en nog veel meer!

Kaarten kosten € 15,- en zijn te reserveren via http://www.greg-baud.nl . De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 11 en zondag 12 oktober a.s om 20.00 uur in het Kwadrant Theater aan de Franklinstraat 15 te Zoetermeer.

Voor meer informatie kunt u terecht op de websites http://www.greg-baud.nl en http://www.theaterorkest.nl

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Greg & Baud


Producent: Greg & Baud
Jaar: 2000
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier