Woezel en Pip show op DVD

Datum: 17-03-10
Bron: persbericht


Vanaf 18 maart a.s. ligt de eerste DVD van Woezel en Pip in de winkel. Gisteren overhandigde Dinand Woesthoff de eerste DVD aan de cast.


De allerliefste hondjes van de wereld veroveren in record tempo de harten van (groot) ouders en kinderen en komen nu met een eerste DVD van hun theatershow Woezel en Pip in de Tovertuin. Vandaag was er een exclusieve viewing in het Cinecenter in Amsterdam en overhandigde Dinand Woesthoff de eerste DVD's aan de cast van de voorstelling.

De theatershow die meer dan 100 keer in Nederland te zien was, is gebaseerd op verhalen uit de Woezel en Pip boekjes. Woezel en Pip gaan samen met hun vriendinnetje Bettina Holwerda op een magische rondreis door de tovertuin, waarbij alle vriendjes van Woezel en Pip ook aanwezig zijn. De show wordt afgewisseld met Woezel en Pip liedjes bekend van het eerste en derde boekje.

Woezel en Pip komen in de levendige en fantasierijke show tot leven door middel van handpoppen. De verhaallijnen en muziek zijn geschreven door o.a. Dinand Woesthoff, die als directeur eigenaar van Dromenjager intensief betrokken is bij de ontwikkeling van alle Woezel en Pip producten. De DVD is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en duurt ongeveer een uur. De dvd wordt uitgegeven door Just4Kids B.V.. Een bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige kinderproducten uitbrengt in Nederland en Belgie.

foto: Jim Hoogendorp


Bijlagen Musicalnieuws

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Woezel en Pip in de Tovertuin


Producent: Dromenjager
Jaar: 2009
Genre: Familie

Meer info? Klik hier

Bettina Holwerda

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 17-02-1979

Meer info? Klik hier