Zonnebloem Theater Tournee; ‘In the Mood’

Datum: 28-08-07


In Theater de Meervaart in Amsterdam gaat op zaterdag 1 september de Zonnebloem Theater Tournee 2007 in première. Nationale Vereniging de Zonnebloem presenteert dan in samenwerking met Esther Bronkhorst Events de matineevoorstelling ‘In the Mood’ met artiesten Gemma van Eck, Sjoukje Smit, Jaqueline Aronson en Wim Rijken in de hoofdrol.

‘In the Mood’ is een middagvullende, speciaal voor de Zonnebloem geschreven theatershow, die van 1 september 2007 tot en met mei 2008 langs 73 Nederlandse podia trekt. Een exclusieve tournee voor ruim dertigduizend mensen met een fysieke beperking door ziekte, leeftijd en handicap.

Middag genieten
Sjoukje, Gemma en Jacqueline kruipen dit theaterseizoen in de huid van de zussen LaVerne, Maxene en Patty...oftewel de legendarische Andrews Sisters! In de Zonnebloem Theater Tournee zal met name het muzikale idioom van de jaren veertig & vijftig herleven in een zang - en dansshow met een lach en een traan. De dames zullen in dit programma, met veel Nederlands- en Engelstalige liedjes, bijgestaan worden door Wim Rijken. Hij geeft in de show gestalte aan een aantal verschillende mannenrollen. Veel van de bekende Andrews-hits komen aan bod: ‘Bei Mir Bist Du Schön’, ‘In The Mood’, ‘Don’t Sit Under the Apple Tree’, ‘Rum and Coca Cola’, ‘Boogie Woogie Bugle Boy’ en het wonderschone ‘I’ll be with you in apple blossom time’. Hier en daar permitteren de artiesten zich eveneens een muzikale knipoog naar het werk van andere vrouwelijke iconen uit die tijd: Vera Lynn en Marilyn Monroe.

39.500 vrijwilligers
Met ruim 39.500 vrijwilligers is de Nationale Vereniging de Zonnebloem de grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland. Zij zetten zich in voor mensen die door ziekte, handicap of leeftijd lichamelijke beperkingen hebben. Het voorkomen van sociaal isolement en het bijdragen aan de kwaliteit van leven zijn daarbij de voornaamste doelen. Jaarlijks leggen de Zonnebloemvrijwilligers ruim een miljoen huisbezoeken af en organiseren zij voor vele tienduizenden zieken en gehandicapten excursies, evenementen en andere dagjes uit. Ook gaan elk jaar ruim 7.750 (zwaar) hulpbehoevende mensen met de Zonnebloem op vakantie.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Jacqueline Aronson

musical

Plaats: Elst
Geb.datum: 06-05-1964

Meer info? Klik hier