Page 2 of 196 pages  <  1 2 3 4 >  Laatste »

2017
november

Ga ‘As het effe kan’ My Fair Lady de komende maanden bewonderen! RECENSIE en VIDEOVERSLAG

musical
Datum : 07-11-17 | Reportage
Afgelopen maandag ging My Fair Lady in Koninklijk Theater Carré in première. Het werd een heerlijke avond met goede acteerprestaties, fijne, bekende liedjes en prachtige kostuums. Lees verder »
 

RECENSIE EN VIDEO: Fiddler on the Roof, een traditie om te houden

musical
Datum : 06-11-17 | Reportage
VIER STERREN. De nieuwe Fiddler on the roof van de Theateralliantie is precies wat hoofdrolspeler Thomas Acda ons belooft: "een groot thema, gebracht met veel humor en een bepaalde lichtheid". Wat ons betreft, krijgen we daar een hoop ontroering als bonus bij. Lees onze recensie en kijk ons videoverslag van de première. Lees verder »
 

From Sammy & Freek With Love: From Sammy With Love eindelijk op tournee

musical
Datum : 04-11-17 | Perspresentatie
Na jaren gaat eindelijk het Sammy Davis-eerbetoon From Sammy With Love op tournee. Musicalworld.TV laat stukjes zien uit de show en spreekt met acteurs Stanley Burleson en Freek Bartels en regisseur Jonna Nordenskiöld. VIDEO. Lees verder »
 

The Rocky Horror Show in Antwerpen

musical
Datum : 03-11-17 | Recensie
Afgelopen dinsdag ging in Antwerpen de cult musical The Rocky Horror Show in première. Het verhaal is weliswaar dun, maar Musicalworld zag een uiterst vermakelijke voorstelling vol doldwaze interactieve elementen. Lees verder »
 
oktober

Prachtige muziek bij de ronde keukentafel

musical
Datum : 30-10-17 | Recensie
Een energieke jeugdige cast en prachtige muziek: het zijn de steunpilaren van De Ridders van de Ronde Keukentafel een musical die het publiek door het bijzondere script ook met vraagtekens achterlaat. Hadden we dit kunnen zien aankomen? Lees verder »
 

Zeven jaar Soldaat van Oranje

musical
Datum : 30-10-17 | Achtergrond
Soldaat van Oranje bestaat zeven jaar, een nieuwe mijlpaal. Vanavond wordt de 2274e show gespeeld. Wij kijken terug op de voorstelling aan de hand van zeven indrukwekkende scènes. Lees verder »
 

On your feet in première: Voetstuk voor de Estefans (recensie en video)

musical
Datum : 29-10-17 | Reportage
Lof voor de cast en orkest, strafregels voor het scenario. Musicalworld bezocht de première van On your feet, de biografische musical rond latinsterren Emilio en Gloria Estefan. Lees onze recensie en bekijk ons videoverslag van de première. Recensie en video. Lees verder »
 

Een roodbonte familieshow

musical
Datum : 29-10-17 | Recensie
Het is herfstvakantie, ook hij onze zuiderburen. Music Hall heeft afgelopen drie jaar de traditie de producties van Van Hoorne te brengen in een Vlaamse bewerking. Dit jaar spelen zij een eigen productie. Een nieuw script en nieuwe muziek bij een eeuwenoud verhaal: Roodkapje. Lees verder »
 

Shock – Rillen voor tieners

musical
Datum : 28-10-17 | Recensie
Shock is, na vals, de tweede voorstelling naar aanleiding van een jeugdboek van Mel Wallis de Vries. De ingrediënten zijn deels hetzelfde, maar het verhaal volledig anders. Lees verder »
 

‘Henkie-Net-Niet’ overtuigt toch vooral met zijn andere rollen

musical
Datum : 24-10-17 | Recensie
Henk Poort is een van de grote namen in de theaterwereld. Hij heeft de afgelopen jaren vele rollen gespeeld. Maar bij ‘Een avond met Henk Poort – Ik ben mijn lied’ speelt Henk zichzelf, een rol die niet zijn beste is. Lees verder »
 
Page 2 of 196 pages  <  1 2 3 4 >  Laatste »


Uitgebreid zoeken

Zoek op alfabetZoek op datum

december 2017
Z M D W D V Z
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31