Page 2 of 201 pages  <  1 2 3 4 >  Laatste »

2018
april

Koninklijk paars - The Color Purple in première

musical
Datum : 13-04-18 | Reportage
Musicalworld bezocht de première van The Color Purple. Bekijk hier ons videoverslag van de avond met gesprekken met hoofdrolspelers Naomi van der Linden en Edwin Jonker én de recensie. Lees verder »
 

Fataal de musical in première

musical
Datum : 08-04-18 | Recensie
Musicalworld bezocht de première van Fataal de musical, gebaseerd op de film Fataal en raakte behoorlijk in verwarring. Inclusief VIDEO: Musicalworld.TV sprak met hoofdrolspeler Abel Leemans, regisseur Robin van den Heuvel en schrijver Dick van den Heuvel. Lees verder »
 

VIDEO. Selma Ann Louis: Een roadmovie op een handvol vierkante meters

musical
Datum : 06-04-18 | Perspresentatie
Selma Ann Louis is de nieuwe musical van Plien, Bianca, Arjan Ederveen en Pieter Kramer. Musicalworld bezocht de cast en sprak met een aantal van hen. VIDEO. Lees verder »
 

VIDEO: De tante van Charlie als musical - Charley de musical

musical
Datum : 04-04-18 | Perspresentatie
Musicalworld Awardwinnaar Jon van Eerd keert terug in een musical: Charley de komische musical. We spreken natuurlijk met Jon, maar ook met Vera Mann, Jonathan Demoor en Job Bovelander. VIDEO. Lees verder »
 
maart

Hollywood aan de Amstel - Sunset Boulevard in première in Carré

musical
Datum : 30-03-18 | Reportage
In afwachting van Musicalworlds recensie eerst ons videoverslag van Sunset Boulevard, de derde editie van Broadway aan de Amstel in Theater Carré. We spreken met hoofdrolspelers Ria Jones en Danny Mac en je ziet beelden van de premièreavond. Recensie volgt snel. VIDEO. Lees verder »
 

Sunset Boulevard in ‘Broadway aan de Amstel’

musical
Datum : 30-03-18 | Recensie
Gisteravond ging in Carre in Amsterdam de Engelse tour versie van de musical Sunset Boulevard in première. De derde voorstelling in de 'Broadway aan de Amstel' traditie. Musicalworld zag een uitstekende uitvoering van deze klassieker met een fantastische cast. Lees verder »
 

Ponypark Klaasen - Alex Klaasens Showponies in première

musical
Datum : 20-03-18 | Recensie
Showponies, de nieuwe revue van Alex Klaasen, is (vooral) comedy in sneltreinvaart. Uiterlijk vooral in pasteltinten, inhoudelijk behoorlijk roze. Inclusief reportage van Musicalworld.TV beelden van de voorstelling en gesprekken met Alex Klaasen en Freek Bartels. VIDEO. Lees verder »
 

Oorlogsgeheimen: een kind in de oorlog

musical
Datum : 17-03-18 | Recensie
Vijf jaar geleden ging deze voorstelling op basis van het boek van Jacques Vriens in première, nu is Oorlogsgeheimen opnieuw in het theater te zien. En nog indrukwekkender dan de eerste maal. Lees verder »
 

Purple is the new black - The Color Purple naar Nederland

musical
Datum : 14-03-18 | Perspresentatie
"De allergrootste rol van mijn leven, ook al ben ik pas 27." Naomi van der Linden over haar hoofdrol in The Color Purple van Opus One. Musicalworld spreekt met o.a. Edwin Jonker en Ana Milva Gomes. VIDEO. Lees verder »
 

Liedjesprogramma Bella Italia in première - Forza Italia!

Musicalnieuws
Datum : 13-03-18 | Recensie
Bella Italia is een jukebox voorstelling met Italiaanse hits. Zangereres Leonie Meijer en acteurs Marijn Brouwers en Merijn Oerlemans vertolken een gevarieerd repertoire in een rommelig ogende voorstelling. inclusief VIDEO. Lees verder »
 
Page 2 of 201 pages  <  1 2 3 4 >  Laatste »


Uitgebreid zoeken

Zoek op alfabetZoek op datum

mei 2018
Z M D W D V Z
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31