Column

Hallo Schat

Ik stond me vanmorgen te scheren en moest ineens aan je denken. Oh ja? Ja! Hoe gaat het met je? Is je baard er al af?

Al een beetje bijgekomen en aan het genieten na al die ‘ellende’? Of ben je alweer druk met andere dingen?  Je zult in ieder geval wat meer tijd hebben om boodschappen te doen. Kom je nog weleens bij de Albert Heyn? Ik ben blij dat ik je op het laatste moment toch nog heb kunnen zien in Carré. Gelukkig had ik ‘nog één dag’ anders had ik me toch echt ‘miserabel’ gevoelt.

Met mij gaat het inmiddels weer beter. Na twee operaties lijkt de hernia goed verwijdert te zijn. Ik heb rustig aan moeten doen. Eerst mocht ik alleen maar rusten. Daarna ben ik weer wat soepeler en leniger geworden door middel van mensendieck en fysiotherapie. Momenteel ga ik drie keer per week naar de sportschool onder begeleiding van een personal trainer, om ook conditioneel en fysiek weer wat sterker te worden en vooral te blijven.  Al met al is het eigenlijk nog verdomd snel gegaan. In augustus kon ik niet meer lopen, zitten of liggen. En begin november stond ik al weer op de planken.  Eerst één of twee keer per week, en vanaf januari vijf en later zes keer per week. Het ziet er naar uit dat ik vanaf april weer volledig zal gaan spelen.

Wat leuk trouwens dat je tegenwoordig ook musicals schrijft!”.  Als je nog een hoofdrolspeler zoekt dan bied ik me bij deze aan! Maar je moet wel snel zijn want ik ben ook al gevraagd voor ‘De rattenvanger van Hamelen’! Alhoewel,  ik heb al drie keer geprobeerd om een auditie te gaan doen maar ik kon steeds de weg niet vinden!  Oh nee? Nee!         
                               
Weet jij eigenlijk wat een kredietcris is? In heel de wereld schijnt het slecht te gaan met de’ beurs’. Behalve dan in de RAI ! De afgelopen maanden heb ik behoorlijk wat beursen voorbij zien komen. De Huishoudbeurs, de Horecabeurs, de Wijnbeurs, de Botenbeurs, de Trouwbeurs, de Rouwbeurs. Bij de Babybeurs was het zo druk dat ze beschuit te kort kwamen voor de ‘kraam’visite. Afijn, ik heb veel mensen gezien en gesproken, maar niemand had last van z’n portemonnee! Volgens mij hangt het alleen van de drukte af hoe ‘beurs’ je naar huis gaat.

Het is alweer bijna Pasen. En dat betekent dat we eerdaags weer met de hele cast eieren gaan zoeken. Ik hoop wel dat ze ze gekookt hebben dit jaar. Vorig jaar hadden ze chocolade eieren verstopt. Maar doordat sommigen hun eitje pas na maanden terug vonden in hun kostuum waren ze achteraf het haasje. 
Vorig weekend stonden we voor het laatst in Amsterdam. En op 3 April beginnen we weer in Den Haag. Dus deze dagen heb ik even lekker vakantie. Ik was thuis gebleven om eindelijk eens een paar dagen in de tuin te gaan zitten maar dat is me in de eerste week helaas niet gelukt.  Het had zo hard gevroren dat ik spontaan van mijn tuinstoel gleed.  Daarna begon het opeens zo ontzettend te waaien dat ik bij de buurman in de tuin lag. En later in de week, nadat ik in een goed humeur de plantjes water had gegeven, begon het een dag of 3 te regenen. Ik denk dat ik de volgende keer ook maar een weekje naar Londen ga! Gelukkig is het weer sinds maandag een stuk beter geworden. Zo zie je maar weer:  na ‘slechte tijden’ komen altijd weer ‘goede tijden’!

Love you tender —x- Jorge

N.v.t.