Reportage

Nurlaila’s act

Op 15 mei 2013 had Nurlaila Karim haar alternatepremière van Sister Act. Een terugblik en een videoreportage van Musicalworld.TV.

De Dailymotion-versie van deze reportage:

Een verrassende terugkeer op het musicalpodium. Dachten we dat Nurlaila Karim definitief afscheid had genomen, niets is minder waar. En ze weet te stralen als de nachtclubzangeres Deloris Van Cartier, die, omdat ze getuige is van een moord, moet onderduiken in het klooster. Ze weet de botsing tussen haar wereldse instelling en het goddelijke van het klooster goed uit te buiten, en speelt de confrontaties met Moeder-Overste Simone Kleinsma vol vuur en overtuiging.
Soms wil er nog wel eens een zucht door de zaal gaan als duidelijk wordt dat de understudy of alternate op gaat. In dit geval zou dat dan een zucht van opluchting zijn dat het met de vertolking wel goed zit. Nurlaila Karim speelt en zingt de rol met verve, zoals het natuurlijk hoort. Ze maakt van de haar songs, de beste uit de musical, een waar feestje. En dat is precies waar Sister Act het van moet hebben.

 

03 March 2013
Alternate première
Scheveningen
Circustheater
http://www.musicals.nl/sisteract
sister act, nurlaila karim, scheveningen, circustheater