Fotoverslag

Magistraal Varekai

Varekai neemt de bezoeker mee in een volwassen geworden fantasiewereld van Cirque du Soleil. De voorstelling biedt de beste acts van de vorige shows in een caleidoscopische wereld die samenhang biedt.

Slippery Surface
Wegschietend en ineengestrengeld op een speciaal ontworpen glijdoppervlak, gooien en vangen de artiesten elkaar en creeren zo de illusie van schaatsen.
musical


Solo on Crutches
Als een ledenpop voert een artiest op stokken of krukken een wankelende en opwindende dans uit.
Dergin Tokmak tijdens zijn unieke act
musical


Aerial Straps
Twee hoogvliegers die aan polslussen hangen, glijden sierlijk boven het toneel en voeren originele acrobatische figuren uit waarbij precisie en kracht synchroon lopen. Met een dubbele lus smelten de twee artiesten midden in de lucht samen en worden een in een reeks indrukwekkende silhouetten.
Andrew en Kevin Atherton
musical


Juggling
De artiest is een jongleervirtuoos en manipuleert kegels, voetballen, hoeden en pingpongballen met zijn handen, voeten en zelfs zijn mond.
Paul Ponce
musical


Handbalancing on Canes
Met verbazingwekkende sierlijkheid, kracht en flexibiliteit balanceert een jonge vrouw op een reeks strategisch geplaatste stokken. Nu weer op haar voeten, dan weer op haar handen kronkelt zij zich over de stokken en behoudt daarbij een delicaat evenwicht.
Irina Naumenko
musical


Russian Swings
Adembenemend! Aangedreven door twee Russische schommels worden acrobaten hoog de lucht in gegooid en komen neer op de gekruiste polsen van hun partners. Met toeren die getuigen van grote durf vliegen de acrobaten zelfs van de ene bewegende schommel naar de andere!
musical


Icarus en La Promise
Hoe loopt het verhaal af voor Icarus die gewond in het bos valt? Wint hij zijn verloofde voor zich of heeft Le Guide andere plannen voor deze geliefden?
Icarus en La Promise
musical


Kostuums
Eiko Ishioka heeft voor Varekai de moeilijke taak gekregen om de traditionele lycra bodysuits een absoluut unieke metamorfose te geven zonder dat daarbij de artiesten in zouden moeten leveren op comfort. De totale garderobe van Varekai omvat meer dan 130 kostuums die zijn ontwikkeld in meer dan 33.000 uur werk.
musical
27 February 2008
Try-out
Amsterdam
Le Grand Chapiteau
Cirque du Soleil
Cirque, Soleil, Varekai, circus, acts, theater