Dag 14- Fabeltjeskrant


Hallo lieve kijkbuiskinderen,

Gister was het dan eindelijk zo ver. We hebben er weken, wat zeg ik, maanden naartoe geleefd, maar gister was dan eindelijk de officiële première van de musical.
En wat was het een drukte! Zelden zoveel kijkbuismakers bij elkaar gezien. En daarnaast natuurlijk ook nog mensen van de radio en een hele hoop fotograven. En niet te vergeten alle genodigden waaronder kijkbuiskindertjes van nu, maar ook van toen.
Ook schijnt het traditie te zijn om op een première zogenaamde ‘toi’s’ te geven aan de andere dieren, dus hier waren dan ook tafels vol van!
Lowieke de Vos was na afloop van de voorstelling erg gelukkig, want er viel genoeg te smikkelen en smullen en dit werd dan ook volop gedaan. Er werd nog een tijdlang na gekletst over de voorstelling en daarna ging iedereen moe, maar voldoen naar huis.

Namens alle dieren in het Grote Dierenbos wil ik, meneer de Uil, jullie hartelijk danken voor het volgen van onze repetities. Wij hopen dat jullie het leuk vonden en dat wij jullie allen terug gaan zien in het theater. Wij vonden het in ieder geval ontzettend leuk om deze spannende periode met jullie te delen en gaan met veel plezier verder met deze voorstelling.

En nu maar knus naar jullie warme nestjes. En.... Denk erom, oogjes dicht en snaveltjes toe. Slaap lekker.

Groeten,

Meneer de Uil