Dansvoorstelling Braam
change_status
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  393
Geregistreerd  2004-12-13

Zoals jullie misschien wel weten wordt er aanstaande maandag in het M-lab (te Amsterdam) een voorstelling gehouden waarvan Tommie Luybens (bekend van Cats) en Noelle Mos de choreografie hebben bedacht. Naast deze 2 aanstormende talenten zijn er nog 16 andere jonge talenten te zien: Yves Adang, Saar Bressers, Lieke van den Broek, Anique Bosch, Lucien Denny, Amber van Hardeveld, Kimberley Janmahomed, Sophie Kienhuis, Tommie Luyben, Noëlle Mos, Dapheny Oosterwolde, Wendy Peters, Bora Sirin, Yaala Szomoru, Lucas Theisen en Sascha Vinke

De verkoop van de kaartjes wil helaas nog niet echt op gang komen, vandaar dat ik dit bericht hier neerzet!!! Want zeg nou zelf, het is toch veel leuker om jouw eigen gemaakte stuk voor een volle zaal te spelen dan voor een zaal waar maar 10 mensen zitten.

Dus heb je aanstaande maandag (19 mei) niks te doen, kom dan naar het M-Lab in Amsterdam en geniet van deze 18 aanstormende talenten en een leuke voorstelling.

De voorstelling begint om 20.15.
Kaartjes kosten 12,50 (als je een CJP-pas hebt € 10) en zijn te reserveren via de site van het M-lab (http://www.m-lab.nl).

Tenslotte hier nog en link naar een filmpje waar je een voorproefje kunt zien van het stuk: http://www.youtube.com/watch?v=Du-GVksTaUw

hieronder nog iets meer info over het stuk:

Jong choreografisch talent Noëlle Mos en Tommie Luyben hebben elkaar ontmoet op de Jazz- en Musicaldansopleiding van de Theaterschool Amsterdam alwaar zij beiden als uitvoerend danser zijn afgestudeerd. Voor BRAAM bundelen zij hun choreografische krachten en leveren een gevarieerdedanstheatervoorstelling af waar drama en zang niet worden geschuwd en waarmee zij de wereld met hun fantasieën en ideeën kennis laten maken.

BRAAM bestaat uit het modern-jazz dans stuk Standing Apart Together, het humoristische ballet ToSaLuYa AmNoYvDa, huisvrouwdanssolo Flans en de dans-documentaire Eten. Twee choreografen. Vier stukken. Zestien dansers. Eén bijzondere avond.

Noëlle Mos danste in een project van het dansgezelschap Kisshoff moves en is nu bezig als choreografe en danseres met kleine dansprojecten op verschillende danslocaties, o.a. Toomler, Comedy Café

Tommie Luyben danste in Le Temps de Isomo van dansgezelschap LaMelis en was te zien in de musicals Cats, Doe Maar! en Fame.

Uitvoerenden:
Yves Adang, Saar Bressers, Lieke van den Broek, Anique Bosch, Lucien Denny, Amber van Hardeveld, Kimberley Janmahomed, Sophie Kienhuis, Tommie Luyben, Noëlle Mos, Dapheny Oosterwolde, Wendy Peters, Bora Sirin, Yaala Szomoru, Lucas Theisen en Sascha Vinke

Aanvang 20.15 uur

Kaarten EUR 12,50
CJP/studenten/Stadspas/XXXS EUR 10,00
http://www.m-lab.nl

[ Gewijzigd: 14 May 2008 09:58 PM by piadouwesfan ]
  [ # 1 ] 15 May 2008 07:00 AM
Avatar
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2007-02-05

Ik kom, jullie ook? :D

   Handtekening   

Liefs, Anna

  [ # 2 ] 16 May 2008 01:30 AM
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  393
Geregistreerd  2004-12-13

ik ben ook van de partij =)