OP ZOEK NAAR…............TALENT!
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  11
Geregistreerd  2010-07-19

IRIS PERFORMING ARTS presenteert: ‘Musical Revue’. Een musical bestaande uit een line-up van verschillende musicalkarakters en nummers uit musicals. We zijn daarom niet op zoek naar slechts enkele hoofdrolspelers. Nee, we zijn op zoek naar meerdere hoofdrolspelers en ensemble! We zoeken namelijk uiteenlopend talent. Je bent dus ook heel welkom als je niet alle drie de disciplines (zang, dans en spel) al perfect beheerst. Wel moet je voor ‘Musical Revue’ aantoonbare ervaring hebben en boven de 14 jaar zijn.

IRIS PERFORMING ARTS is onlangs opgericht voor amateurs en staat in nog heel jonge schoenen. Voor jou dé unieke kans om van begin af aan mee te groeien! De AUDITIES voor ‘Musical Revue’ vinden plaats op 18 september 2010 op een centrale en makkelijk te bereiken locatie in Gouda.

Voor de AUDITIES bereid je je voor op solozang en spel. Je krijgt hiervoor materiaal waaruit je kunt kiezen thuis gestuurd. Voor de choreografie hoef je niets voor te bereiden. Je krijgt in groepsverband een choreografie aangeleerd. .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Sta je zelf nog in heel jonge musicalschoenen en vindt je het prettiger eerst een .(JavaScript must be enabled to view this email address)te volgen? Dat kan ook!

INSCHRIJVEN voor de AUDITIE of de BASISGROEP?
Ga naar: http://www.irisperformingarts.nl

MEER INFORMATIE?
Je vindt het allemaal op de website, maar je kunt natuurlijk ook mailen naar:
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

[ Gewijzigd: 28 July 2010 11:15 AM by Iris Performing Arts ]
  [ # 1 ] 23 July 2010 06:31 PM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  9
Geregistreerd  2010-05-09

Freudiaans typfoutje?