musical Theaterseizoen 2018-2019
Welke voorstellingen zijn er aankomend theaterseizoen te zien?
Lees verder »
musical Nieuws op Facebook
Volg Musicalworld op Facebook voor het laatste nieuws.
Lees verder »
musical Musicalworld.TV
Zit op de eerste rij bij Musicalworld.tv
Lees verder »
recensienieuws
musical
Reportage

Toen ik Levi zag: Levi van Kempen…

Datum: 10 / 11 /18

Levi, our new hero? In ieder geval 'all star', als we het slotapplaus mogen geloven op Levi van Kempen's première van All Stars de Musical. Bekijk Musicalworlds videoverslag van de avond. We spreken ook met castgenoten Sarah Janneh (Fiddler on the Roof) en Alex Hendrickx (Petticoat TV). VIDEO.

musical
Recensie

Michelle van de Ven op superkleine…

Datum: 08 / 11 /18

Met haar voorstelling 'Schuldig bevonden' speelt Michelle van de Ven deze maand steeds vier dagen per week vier voorstellingen voor steeds een publiek van circa 10 personen in het Amsterdamse TapasTheater. Het is een indrukwekkende ervaring.

musical
Recensie

Assepoester anno 2018

Datum: 04 / 11 /18

Assepoester anno 2018 ziet haar vader via internet een nieuwe vrouw vinden en zij ontdekken dat niet alles op internet even betrouwbaar is. De mannelijke fee moet stagepunten halen En toch is niet alles even modern. De prins heeft een woordkeus uit lang vervlogen tijden, en wordt er nog steeds per koets gereisd. Alles tezamen blijkt Assepoester een onderhoudende voorstelling voor de hele familie.

musical
Recensie

Safaripark Zuidas

Datum: 04 / 11 /18

In het hol van de leeuw speelt de komende weken de productie Safaripark Zuidas. In gebouwen van de grote financiële bedrijven wordt de draak gestoken met de mentaliteit en de gang van zaken. Te beginnen in Circl, naast de toren van ABN-AMRO.

recensiesrecensiesrecensies
02/11 Schuld: verrassend sterke tienerthriller Recensie
30/10 Eendje, een ontwapenende roadtrip… Recensie
29/10 Hans en Grietje Vlaanderen Recensie
28/10 Realitymusical: Expeditie Eiland… Recensie
 
27/10 Liften Recensie
24/10 Première Evita Recensie
24/10 De Elephant Man, de musical Recensie
22/10 Sprookjessprokkelen door het land Recensie

Musicalworld.tv

 • Toen ik Levi zag: Levi van Kempen in All Stars de Musical

  Levi, our new hero? In ieder geval 'all star', als we het slotapplaus mogen geloven op Levi van Kempen's première van All Stars de Musical. Bekijk Musicalworlds videoverslag van de avond. We spreken ook met castgenoten Sarah Janneh (Fiddler on the Roof) en Alex Hendrickx (Petticoat TV)..

  Bekijk Reportage!
 • Realitymusical: Expeditie Eiland in première

  "Overacting kan deze show zeker hebben." Acteur Ferry Doedens zet zijn homorol in Expeditie Eiland wel heel dik aan. Bekijk Musicalworlds videoverslag van de première van deze nieuwe musical..

  Bekijk Reportage!
 • Evita terug in Nederland

  Musicalworld bekeek een sneak preview van Evita, met Brigitte Heitzer, die tien jaar geleden ook de titelrol speelde. We spreken met Brigitte, maar ook met René van Kooten, Esmee Dekker en Yoran de Bont. .

  Bekijk Reportage!
 • Kruistocht in spijkerbroek 2018 in première

  Tien jaar na de vorige première brengt NJMT opnieuw Kruistocht in spijkerbroek naar de theaters. Musicalworlds impressie van de middag en spreekt met castleden Rein van Duivenboden, Merijn Oerlemans, Maarten Bruggeman en regisseur Mark van Haasteren. .

  Bekijk Reportage!