musical
Synopsis

Storytellers is in 2000 opgericht om een professioneel vervolg te geven aan de voorstellingen van Sebastiaan Smits en Tjeerd de Haas en om de rechten te beheren. Sinds 2007 is Storytellers ook actief als theaterproducent en evenementenorganisator. Door…
Start > Producties > 2000 > Oorspronkelijk > Storytellers
Over...

 
producent:
Storytellers
jaar:
2000
duur:
pauze:
Ja
genre:
Oorspronkelijk
score:


StorytellersArtikelen
Recensie
18/07/19

Jeanne D’Arc in Zoetermeers Buytenpark

Een traditie die hoog moet worden gehouden: de jaarlijkse Buytenpark-voorstelling in Zoetermeer. Na een prachtige versie van The Pirate Queen vorig jaar… »
Recensie
11/09/18

Murder Ballad in Zoetermeerse open lucht

Komend weekend is voor de eerste keer in Nederland Murder Ballad te bewonderen. In de open lucht, op Podium Park Palenstein in Zoetermeer. Jeroen was bij… »
Recensie
29/06/18

The Pirate Queen steelt harten in Zoetermeer

De jaarlijkse productie in het Buytenpark is niet alleen een bijzondere productie, maar ook nog eens voortreffelijk uitgevoerd. The Pirate Queen weet de… »
Recensie
26/08/17

Voortreffelijke The Last 5 Years in Zoetermeerse buitenlucht.

Met een prachtige "The Last 5 Years" heeft Zoetermeer voor de tweede keer deze zomer een fijne openluchtvoorstelling te bieden. Dit keer in een openlucht… »
Recensie
07/07/17

Jesus Christ – 20 jaar Buytenpark

Sinds 1997 is er, met een jaar uitzondering, elk jaar een voorstelling in het Zoetermeerse Buytenpark. Dit jaar is dat een degelijke versie van Jesus Christ… »
Recensie
02/07/16

Carthago - Storytellers

Wie aan Zoetermeer denkt, heeft misschien niet direct de associatie met de oudheid. En toch is in het Buytenparktheater aldaar een stad van 2000 jaar oud… »
Recensie
13/07/14

Het verdwenen dorp: spectaculaire theaterprequel van Hex

Griezelige gebeurtenissen met fraaie zang en spektaculaire effecten in de open lucht: het Zoetermeerse Buytenpark is weer 'the place to be'. »