-musical
Synopsis

Heel lang geleden, in een land hier ver vandaan, leefde er eens een heel lief meisje, dat door haar gemene stiefmoeder ‘Assepoester’ werd genoemd. Assepoester moest in huis al het zware werk doen terwijl haar verwende stiefzussen Cilly en Medusa de…
Start > Producties > 2007 > Sprookje > Assepoester
Over...

 
producent:
Efteling Theaterproducties / V&V Producties (voor Antwerpen in samenwerking met Music Hall)
jaar:
2007
duur:
100
pauze:
Ja
genre:
Sprookje
score:
websites:


Assepoester

Rodgers & Hammerstein's Cinderella


NIEUWS
06/02/08

Ann van de Broeck en Jan Schepens wederom samen

Na Beauty and the Beast en nog voor the Last 5 Years vormen Ann Van Den Broeck en Jan Schepens wederom een stel. Ze zullen de hoofdrollen in Assepoester gaan vertolken. »
25/01/08

Assepoester door naar Vlaanderen

De musical 'Assepoester' is binnenkort te zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Voor de hoofdrollen van Assepoester en de prins zullen bekende Vlamingen worden gecast. »
27/12/07

Huis Loeki Knol afgebrand

De kerst van Loeki Knol is letterlijk in rook opgegaan. Terwijl ze zelf optrad in de Efteling in Kaatsheuvel brandde haar droomtuinhuis in Naarden volledig af. »
18/10/07

Assepoesterweek in de Efteling

Tijdens de herfstvakantie van 22 tot en met 28 oktober presenteert de Efteling de Assepoesterweek. In deze week worden Efteling-bezoekers alvast in de stemming gebracht voor de musical Assepoester. »
11/09/07

Kandidaten Assepoester TV-Serie geselecteerd.

Gisteren is er tijdens de landelijke auditiedag voor de nieuwe TROS tv-serie ‘Van Assepoester tot Prinses’ een droom werkelijkheid geworden voor 12 gelukkige meisjes, uit iedere provincie één. »
05/09/07

Assepoester met Barend van Zon,  Loeki Knol en Koen Crucke

Vandaag presenteerden Efteling Theaterproducties en V&V Entertainment met trots de hoofdrolspelers van Rodgers & Hammerstein´s Broadway-musical Assepoester in de Efteling. Naast titelrolspeelster Do, schitteren o.a. Loeki Knol (Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen Meneer en Annie) en Koen Crucke (o.a. Alberto in Samson & Gert) in deze wereldberoemde musical. »
08/08/07

TV-serie ter promotie Assepoester

Vanaf woensdag 17 oktober start de TROS met een 7-delige serie waarin kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar kans maken op een 'professionele' opleiding om prinses te worden. Voor deze nieuwe serie, getiteld ‘Van Assepoester tot Prinses’ zijn op zondag 9 september a.s. audities in de Efteling. »
02/08/07

John Yost meer dan blij met Assepoester

John Yost is fier Assepoester te mogen regisseren. Lees hier het promotieinterview. »
16/05/07

Do debuteert als Cinderella tijdens Musical Awards Gala

Op maandag 21 mei a.s. debuteert Do als Cinderella tijdens het John Kraaijkamp Musical Awards Gala. Tijdens deze avond in Studio 24 in Hilversum, zal Do voor het eerst een intieme solo uit de bekende Broadway musical van Rodgers & Hammerstein in het Nederlands zingen. »
13/12/06

Do wordt Cinderella in gelijknamige musical

Na een lange zoektocht paste zangeres Do vandaag het glazen muiltje waarmee zij de titelrol in Rodgers & Hammerstein?s Broadwaymusical Cinderella bemachtigde. Dat maakten Efteling Theater Producties en V&V Entertainment vandaag bekend tijdens een persbijeenkomst in het Efteling Theater. Met haar rol in Cinderella treedt Do in de voetsporen van grote musicalnamen zoals Julie Andrews en Brandy, die ook de titelrol in deze musical speelden. Cinderella, naar het beroemde sprookje Assepoester, is vanaf 16 november 2007 te zien in het Efteling Theater.

»