musical
Synopsis

De Akademie voor Musicaltheater biedt een professionele voltijd opleiding, in drie tot vier studiejaren. Uiteraard is er een sterke basis van technische bedrevenheid nodig om het complexe musicalvak te leren beheersen. Daartoe wordt, onder leiding van…
Start > Producties > 2001 > Oorspronkelijk > Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater
Over...

 
producent:
Frank Sanders
jaar:
2001
duur:
pauze:
Ja
genre:
Oorspronkelijk
score:
websites:


Frank Sanders Akademie voor MusicaltheaterNIEUWS
11/03/13

FSA3 Solo in Klein Carré

Vanaf morgen starten de soloprogramma's van de 3e jaars Frank Sanders' Akademie studenten in Klein Carré. 3 weken lang. De laatste week is ook het 4e jaar te zien »
23/04/12

4e jaars Frank Sanders in M-lab

Stichting Frank Sanders' Produktiehuis voor Musicaltheater presenteert het vierde jaar van de Frank Sanders' Akademie in Perfect Voor Elkaar »
23/04/12

3e Jaars FSA touren met Alice in Onderland

Stichting Frank Sanders' Produktiehuis produceert in opdracht van de Frank Sanders' Akademie voor Musicaltheater "Broadway Babies XII", gebaseerd op de animatiefilm Alice in Onderland.
»
15/01/12

Uitreiking Musicalworld Award Esperanza

Na de weekafsluiting op de Frank Sanders' Akademie voor Musicaltheater ontving een deel van de cast en creatives van Esperanza een Musicalworld Award 2011. »
14/05/10

Eindvoorstellingen 1e en 2e jaars Frank Sanders’Akademie in aantocht

De komende weken is het Fijnhout Theater in Amsterdam de etalage van de Frank Sanders' Akademie voor Musicaltheater. »
11/05/10

FSA 3e jaars brengen voorstelling van makers Ganesha

De voorstelling met de titel Vuurwerk, die de studenten van de Frank Sanders' Akademie voor Musicaltheater spelen, is geschreven door Allard Blom en gecomponeerd door Rhody Matthijs. »
10/05/10

Ara Halici speelt met studenten Frank Sanders’ Akademie

"De vermoorde onschuld" is een voorstelling gebaseerd op de 'film noir'. »
28/05/09

3e Jaars FSA starten theatertour

Met Leoland spelen de derdejaars studenten van de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater in diverse theaters in Nederland. Vanavond de start in Baarn. »
27/05/09

2ejaars FSA go Austin Powers

Vanavond is de eerste voorstelling van Mojo Baby Yeah!, een musical rond Austin Powers. »
20/05/09

FSA 1ejaars in Mahagonny

Vanavond spelen de eerstejaars van de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater de eerste in een reeks van zes voorstellingen van Mahagonny »
19/05/08

Willem Nijholt gaat Nijmeegse musicalopleiding leiden.

Willem Nijholt gaat met ingang van 1 september leiding geven aan de musicalopleiding aan het ROC in Nijmegen.
»
25/04/08

Femmes Fatales

Broadway Babies VIII: FEMMES FATALES is de eindvoorstelling van de derde jaars aan de Frank Sanders' Akademie. »
25/04/08

FSA vierdejaars brengen een smakelijke musical comedy met een luchtje…

Vrouwenvlees heet de musical van de vierdejaars van de Frank Sanders Akademie, die eind mei een korte tour door Nederland zal maken, beginnend in M-Lab.
»
21/04/08

Frank Sanders’ tweedejaars brengen thriller

Het 2e jaar van de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater speelt, zingt en danst de voorstelling “Uitgespeeld”. Een nieuwe, spannende musicalthriller, geïnspireerd op het toneelstuk “Theatre of Blood”. »
05/09/06

Zwart Bloed in reprise

Amsterdam - Vanwege groot succes gaat de originele musical Zwart Bloed van Daniel Cohen en Frans van Heemskerk van 19 - 30 september in reprise in het Betty Asfalt Complex. De twee hoofdroleen worden vertolkt door Sabine Beens en Sabine Dekker. De musical is een psycho-thriller vol humor en suspense, een hommage aan Hollywoodgriezelfilms als “What Ever Happened to Baby Jane?”.

»
23/04/06

Les Liaisons Dangereuses - de musical

Amsterdam - Op 8 - 11 mei 2006 presenteert de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater “Les Liaisons Dangereuses”, een nieuwe musical naar het boek van Choderlos de Laclos. Regie is in handen van Caroline Frerichs (“A Little Night Music”), de tekst is van Allard Blom, de muziek van Jeroen Sleijfer en choreografie van Hester Schrofer. De cast bestaat uit Anouk van Nes, Jacqueline Aronson, Christiaan Nannen, Danny Houtkooper, Dennis Radelaar, Irene Borst en Anne-Marie van den Aarsen.

»