musical
Synopsis

De vijftienjarige Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine en belandt in de Middeleeuwen. Daar komt hij midden in een kinderkruistocht: achtduizend kinderen op weg van Keulen naar Jeruzalem, om de stad te bevrijden van de Saracenen. De reis is lang,…
Start > Producties > 2008 > Historisch > Kruistocht in Spijkerbroek
Over...

 
producent:
Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT)
jaar:
2008
duur:
150
pauze:
Ja
genre:
Historisch
score:
websites:
zie ook:


Kruistocht in SpijkerbroekNIEUWS
04/03/11

Timo Descamps in musical Oorlogswinter

Na de succesvolle productie Kruistocht in Spijkerboek brengt het Nationaal Jeugd Musical Theater het komend seizoen Oorlogswinter als musical in de theaters. Timo Descamps (Ganesha, Spangas), Janke Dekker en Dieter Troubleyn spelen de hoofdrollen. »
03/12/09

Meespelen in Kruistocht in Spijkerbroek?

Wie doneert aan het Sterrenfonds maakt kans op een gast optreden in Kruistocht in Spijkerbroek in de Theaterfabriek in Amsterdam. »
19/06/09

Dré Hazes jr. opnieuw in musical Kruistocht in Spijkerbroek

Dré Hazes jr. zal aankomend theaterseizoen opnieuw te zien zijn in de musical Kruistocht in Spijkerbroek, welke wegens groot succes verlengd is. »
22/04/09

Kruistocht in Spijkerbroek in Vondelpark

De complete cast van de musical Kruistocht in Spijkerbroek maakte maandag een kruistocht door het Amsterdamse Vondelpark om zo de slachtoffers van de aardbeving in Italië te helpen. »
30/12/08

Martijn Vogel wordt Dolf in Kruistocht in Spijkerbroek

De hoofdrol in Kruistocht in Spijkerbroek, die nu wordt gespeeld door Timo Descamps zal tijdens de verlenging van de tour gespeeld worden door Martijn Vogel. »
19/06/08

Kruistocht doet ook Vlaanderen aan

Het beroemdste en misschien wel beste jeugdboek van het Nederlands taalgebied krijgt een musicalversie: Kruistocht in Spijkerbroek van Thea Beckman. Het resultaat is op 2 december in Antwerpen te zien. »
09/06/08

Timo Descamps in spijkerbroek op kruistocht

Vandaag heeft het Nationaal Jeugd Musical Theater de hoofdrollen bekend van de aankomende productie Kruistocht in Spijkerbroek »
05/06/08

Dreetje Hazes hoofdrol in musical

Dreetje Hazes heeft zijn eerste hoofdrol te pakken. De 14-jarige zoon van André Hazes is vanaf september te zien in Kruistocht in Spijkerbroek. »
17/03/08

Met 70 personen op Kruistocht

Had het NJMT bij de voorstelling Narnia al een flinke cast, de opvolger Kruistocht in Spijkerbroek breekt records. »
20/05/07

Kruistocht in Spijkerbroek - de Musical

Aankomend seizoen gaat de musical Narnia in de reprise, maar voor het seizoen 2008-2009 zal NJMT de musical "Kruistocht in Spijkerbroek" brengen. »