Musicalnieuws
Synopsis

Miss Saigon speelt zich af in de laatste maanden van de Vietnam oorlog en de eerste jaren daarna. De Amerikaanse soldaat Chris wordt verliefd op het Vietnamese meisje Kim, na een ontmoeting in de nachtclub Dreamland. Dreamland staat onder leiding van…
Start > Producties > 2011 > Klassieker > Miss Saigon
Over...

 
producent:
Joop van den Ende Theaterprodukties
jaar:
2011
duur:
pauze:
Ja
genre:
Klassieker
score:
websites:


Miss SaigonNIEUWS
22/11/13

Miss Saigon is weer 17

De 17-jarige Amerikaanse Eva Noblezada wordt Miss Saigon, die op 3 mei 2014 haar West End-revival beleeft. Zonder enige professionele ervaring wist Noblezada producent Cameron Mackintosh te overtuigen: "Eva wordt onze nieuwe Lea Salonga." Zo meldt Daily Mail. »
23/05/12

Sergeant Loman? Present!

Gisteravond mocht Jamai Loman, na een korte repetitieperiode het grote publiek laten kennismaken met zijn vertolking van Christopher Scott. »
20/04/12

Jamai Loman wordt Chris in Miss Saigon

Met een uitbundige tweet kondigt Jamai Loman (Grand Hotel) aan dat hij vanaf eind mei de hoofdrol van Chris zal spelen in Miss Saigon in Utrecht. »
10/04/12

Miss Saigon stopt op 8 juli

Volgens een mailing van Stage Entertainment wordt de laatste Miss Saigon op 8 juli gespeeld. »
15/02/12

Miss Saigon verlengd tot eind mei

Een nieuwe commercial kondigt een verlenging aan van de musical Miss Saigon in het Beatrix Theater in Utrecht. Aanvankelijk zou de musical van Boublil en Schönberg niet langer dan zes maanden spelen. »
24/01/12

Tony Neef en Linda Wagenmakers weer als Kim en Chris

Op dinsdag 7 februari zullen Tony Neef en Linda Wagenmakers hun opwachting maken in het nieuwe decor van Miss Saigon. »
22/11/11

Stanley Burleson geblesseerd

Stanley Burleson is vrijdag geblesseerd geraakt aan zijn hamstring. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer hij volledig is hersteld en tot die tijd neemt zijn understudy Christian Tanamal de rol van De Regelaar in Miss Saigon over.

»
08/09/11

Cast Miss Saigon speelt soldaatje

Gisteren kregen de castleden van Miss Saigon een bootcamp training op de kazerne van de Luchtmobiele Brigade te Schaarsbergen. »
21/04/11

Kaartverkoop Miss Saigon gestart

De musical Miss Saigon komt terug naar Nederland. Om dit te vieren werd gisteren de officiële kaartverkoop geopend door hoofdrolspelers Stanley Burleson (De Regelaar), Ton Sieben (Chris) en Brigitte Heitzer (Ellen). Aangezien de helikopter centraal staat in de voorstelling, arriveerden ze via dit vervoersmiddel. »
01/04/11

Edwin Jonker als John in Miss Saigon?

Op zijn homepage meldt Ton Sieben dat de eerste cast van Miss Saigon compleet is... Hij noemt Edwin Jonker als eerste cast John. »
18/01/11

Hoofdrollen musical Miss Saigon bekend

De hoofdrollen in de legendarische hitmusical Miss Saigon zijn bekend. De rol van Chris, de Amerikaanse soldaat, wordt gespeeld door Ton Sieben en het Vietnamese meisje Kim zal worden gespeeld door Na-Young Jeon. »
09/01/11

Burleson in Miss Saigon

Erwin van Lambaart kondigde vanmiddag in Life4You aan dat Stanley Burleson de rol van de Regelaar zal spelen. »