musical
Synopsis

De komst van een Spaanstalige stagiaire zet de levens van een ieder even op zijn kop. Inclusief dat van de dame in kwestie zelf. En de Nederlandse identiteit? Die bestaat niet. Of toch wel?
Het verhaal speelt zich af in de drukke winkelmaanden:…
Start > Producties > 2012 > Oorspronkelijk > Hema de Musical
Over...

 
producent:
Bos Theaterproducties
jaar:
2012
duur:
pauze:
Ja
genre:
Oorspronkelijk
score:
websites:


Hema de Musical

the worst musical ever


Reacties

Pagina
26-04-13 @ 09:25

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik me helemaal kan vinden in de recensie die Pascale voor Musicalworld schreef bij de premiere in 2012.

Met deze toevoeging dat ik het waanzinnig knap vind dat ze deze productie zo snel hebben omgezet naar de actualiteiten van de aanstaande Kroningsdag.

Heerlijke productie, heerlijke cast, heerlijke Maxima met name, heerlijk ensemble. Zalig veel talenten, fijne show, lach om je mond en blije fuzzy feeling gevoelens als je de zaal en daarmee de winkel verlaat.

Hema de musical trekt je even mee in hun sfeer als winkelend publiek die zalig herkenbaar rondloopt tussen de ‘Echt Hema!’ winkel van prettige prijzen, Hollandse eenvoud en Jip & Janneke’s die vertedering en ‘Aaah…‘s oproepen.

Na afloop op het station waar ik moest wachten op de trein stapte ik toch anders de nog laat open Hema in.
Het was als in de Winternacht; sfeervol, fuzzy, cosy en gezellig. De Hema was open.Reageer Zelf


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst