musical
Synopsis

André van Duin is al meer dan veertig jaar de grootste komiek van Nederland. In het seizoen 2004-2005 vierde André van Duin zijn veertigjarig jubileum in het theater met De André van Duin Jubileumshow. Het was een groot succes! Uitverkochte zalen en…
Start > Producties > 2004 > Komedie > André van Duin
Over...

 
producent:
Stage Entertainment
jaar:
2004
duur:
150 minuten
pauze:
Ja
genre:
Komedie
score:
websites:


André van Duin

jubileum show


Synopsis
André van Duin is al meer dan veertig jaar de grootste komiek van Nederland. In het seizoen 2004-2005 vierde André van Duin zijn veertigjarig jubileum in het theater met De André van Duin Jubileumshow. Het was een groot succes! Uitverkochte zalen en een verlenging van de show waren het gevolg.

Op veler verzoek ging André verder in het theater met Joke Bruijs en Ron Brandsteder met een geheel nieuwe show: en wel De André van Duin Show, nieuwe theatertour 2006. Muzikaal begeleider van de show was Kino Haitsma, die ook in 2006 met zijn live-orkest op het toneel te zien was.

Wederom onbezorgd genieten met de volkskomiek die het publiek als geen ander aan het lachen krijgt. Een complete avond uit met liedjes, sketches en hilarische momenten. Een avond onbezorgd lachen en genieten!