musical
Synopsis

Een verhaal over een vampierrockster die alles heeft wat er te wensen is…rijkdom, beroemdheid en natuurlijk de gift van het eeuwige leven. Dus wat is zijn probleem zou je zeggen. Onze hoofdpersoon walgt van zijn vampirisme en besluit zichzelf te bevrijden…
Start > Producties > 2004 > Cult > Eternity
Over...

 
producent:
Orkest van de Koninklijke Luchtmacht
jaar:
2004
duur:
180 minuten
pauze:
Ja
genre:
Cult
score:
websites:


Eternity

a Musical


Synopsis
Een verhaal over een vampierrockster die alles heeft wat er te wensen is…rijkdom, beroemdheid en natuurlijk de gift van het eeuwige leven. Dus wat is zijn probleem zou je zeggen. Onze hoofdpersoon walgt van zijn vampirisme en besluit zichzelf te bevrijden van zijn onsterfelijkheid. De vraag is…. hoe?

Eternity is ook de naam van een uiterst succesvolle groep die al jarenlang een wereldtournee maakt. Het succes van Eternity is gebaseerd op de Een interessante combinatie van klassieke pop- en rock muziek met een spectaculaire show en de charismatische leider STAR. Maar vooral het feit dat Eternity zich openlijk presenteert als een groep vampiers. De hele wereld is hiervan in de ban. Iedereen weet namelijk dat vampiers niet bestaan. Maar het probleem is: ze bestaan wèl! Overal waar Eternity komt, stijgt het aantal moorden dramatisch, zonder dat de wereld doorheeft dat Eternity hier daadwerkelijk achter zit. Totdat een corrupte politie detective, Dick, onraad ruikt en vastbesloten is de waarheid te onthullen. Niet omdat hij misdaad wil bestrijden, maar puur en alleen om zijn politieke carrière van de grond te krijgen.
Op een dag besluit Star zijn allereerste interview te geven en zo de wereld te laten weten hoe en wat Eternity nou eigenlijk echt is. Zo ontmoet hij Barbara, een zeer succesvolle televisie journalist. Het is altijd haar grote ambitie geweest om Star te interviewen. Het is liefde op het eerste gezicht. Zeker als voor Barbara blijkt dat Star een echte vampier is, wordt het een onmogelijke liefde op het eerste gezicht.

Van alle kanten wordt deze liefde en de waarheid over Eternity onder druk gezet. Dick is de ex-man van Barbara en vecht ervoor de liefde te breken en Star te arresteren. Lucifa, de diva van Eternity, is al eeuwen uit op Star’s liefde. Zij is degene geweest die Star vampier heeft gemaakt en verwachtte zijn onvoorwaardelijke liefde omdat zij hem onsterfelijkheid gaf. Zij wordt echter keer op keer afgewezen….. geen grotere toorn dan die van een afgewezen vrouw. Als die vrouw dan ook nog vampier is, kan de wereld maar beter uit de weg gaan!

Eternity is een reis door de eeuwen heen die de kruistocht van de hoofdpersoon volgt door liefde, moord, wraak en intriges. Op zijn weg ontmoeten we degenen die zijn pogingen tegenwerken en zij die hem aanmoedigen. Uiteindelijk ontvouwt het verhaal zich in een verrassend en explosief einde. Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht presenteert samen met een schitterende cast van 12 performers een collage van de meest uiteenlopende muziekstijlen, van pop/rock tot klassieke symfonie.