musical
Synopsis

Sedert 2001 verzorgt Event–Team swingende gastproducties en shows in het Cultuurcentrum van Evergem-Sleidinge. Na het succes van de gastproducties en als antwoord op de interesse van kinderen en jongeren voor audities bij Event–Team, ging Event–Team…
Start > Producties > 2001 > Familie > Event Team
Over...

 
producent:
Event Team vzw
jaar:
2001
duur:
pauze:
Ja
genre:
Familie
score:


Event TeamSynopsis
Sedert 2001 verzorgt Event–Team swingende gastproducties en shows in het Cultuurcentrum van Evergem-Sleidinge. Na het succes van de gastproducties en als antwoord op de interesse van kinderen en jongeren voor audities bij Event–Team, ging Event–Team vanaf september 2003 een stapje verder met de organisatie van wekelijkse musicallessen voor kinderen, jongeren en volwassenen.
In 2005 kregen de structuur en de aanpak van de opleiding een grondige facelift. Er wordt gewerkt met 3 docenten (zang, dans en show). Via het regelmatig uitnodigen van gastdocenten uit de musical- en theaterwereld worden de studenten telkens weer naar een hoger scholingsniveau gebracht. Een goede voorbereiding om later deel uit te maken van het musicalteam van Event-Team voor toekomstige producties. Event-Team vzw werkt toe naar de opvoering van een live eigen bewerkte musicalproductie.