musical
Synopsis

De musical Fame vertelt het verhaal van een groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts. Je deelt de dromen, teleurstellingen en de zoektocht naar succes van de studenten, vanaf het moment van hun auditie tot aan hun eindexamen. Ze…
Start > Producties > 2008 > Dans > Fame (2008)
Over...

 
producent:
V&V Entertainment
jaar:
2008
duur:
150 minuten
pauze:
Ja
genre:
Dans
score:
websites:


Fame (2008)Synopsis
De musical Fame vertelt het verhaal van een groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts. Je deelt de dromen, teleurstellingen en de zoektocht naar succes van de studenten, vanaf het moment van hun auditie tot aan hun eindexamen. Ze dromen allemaal van een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant. De vele "ups" en "downs" maken het voor de leerlingen soms moeilijk, ook omdat alle karakters een eigen achtergrond hebben. Het is een verhaal over doorzettingsvermogen en ambities.

Fame kent onvergetelijke liedjes en hartverwarmende personages. Een voorstelling voor jong en oud. Voor iedereen die van theater houdt en voor iedereen die droomt, of ooit droomde, van een plek in de spotlights. Fame is een musical die generatie na generatie aanmoedigt hun wens om een ster te worden na te streven.