musical
Synopsis

De musical FAME vertelt het verhaal van een groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts, vanaf het moment van hun auditie tot aan het eindexamen. Ze hopen allemaal op een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant.…
Start > Producties > 2007 > Dans > Fame the musical
Over...

 
producent:
StayTuned entertainment & Arena Theater & Festspiel i.s.m. Ruud de Graaf en Hans Cornelissen
jaar:
2007
duur:
105 minuten
pauze:
Ja
genre:
Dans
score:
websites:


Fame the musicalSynopsis
De musical FAME vertelt het verhaal van een groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts, vanaf het moment van hun auditie tot aan het eindexamen. Ze hopen allemaal op een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant. FAME neemt het publiek mee langs hoogte- en dieptepunten, vriendschappen, romances en het harde werken dat nodig is om de ultieme droom te bereiken. Onvergetelijke liedjes, hartverwarmende personages, beenwarmers en dansen op een taxi: FAME de Musical is een voorstelling voor jong en oud. Voor iedereen die van theater houdt en voor iedereen die droomt, of ooit droomde, van een plek in de spotlights.

Sinds het aansprekende verhaal van FAME ruim tien jaar geleden als musical op de planken werd gebracht, bezochten maar liefst 3,5 miljoen mensen de show op het Londense West End. Wereldwijd was hij eveneens een enorm succes en werden voorstellingen gespeeld in Amerika (New York, Broadway), Azië, Australië en Europa. FAME the musical zal van 7 oktober tot en met 1 december 2007 in Nederland te zien zijn.
Deze productie wordt in het engels opgevoerd.