Bladeren door de tijd

Zoek per productie  Chronologisch  Uitgebreid zoeken

Hé Kom er Maar Bij, bij Oliver! van DAPA en NME-Kids On Tour.

Jeugdig (Kids On Tour) en jongvolwassen (DAPA) talent spelen de heerlijke musical Oliver! Het Koorenhuis barst uit zijn voegen bij songs als 'Hé Kom er maar bij'

Loena: het vierde jaar FSA zwaait af

De vierdejaars studenten van de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater zijn, na het extra jaar, nu definitief klaar. Ze zwaaien af met een nieuwe theatervoorstelling over een nieuw begin. Loena gaat over een nieuwe start van de…

Derdejaars Frank Sanders’ Akademie studenten stralen in Pippin

Lachen door het leven. Grootmoeder Berthe zingt het in de musical Pippin. Het zal voor de derdejaars studenten van de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater deze coronajaren niet zijn meegevallen. Maar bij deze afronding kan het…

Our House – feest in Wageningen

Tot en met zondag in Wageningen: een van de leukste jukeboxmusicals die er is. De Madness-musical Our House wordt er door Sempre Sereno uitstekend uitgevoerd.

Urinetown van Unidos (Velsen)

Een van de mafste musicals van deze eeuw is zeker Urinetown. In Velsen was deze voorstelling na heel wat uitstel eindelijk te bewonderen.

Ketnet musical: De Finale ⭐⭐⭐⭐

De allerlaatste van zeven Ketnet musicals. We gaan de energie, de spelvreugde en de jeugdige talenten missen. Gelukkig is deze laatste wel weer een spetterende voorstelling en zijn sterren 25 tot en met 28 een feit.

Minidisco en het Feest van Tante Rita ⭐⭐⭐⭐

De moderne kinderliedjes van Minidisco zijn de basis voor een geestige familievoorstelling, waarbij de kinderen nauwelijks aansporing nodig hebben om mee te doen.

Annie laat zich nog een laatste keer zien ⭐⭐⭐

In 2019 ging de meest recente versie van Annie in première en net als veel andere voorstellingen, kon die tour niet worden afgemaakt. Dat gebeurt nu. In DeLaMar is de voorstelling tot en met 8 mei te zien, met een deels nieuwe cast.

The Sound of Music in Oudewater

Oudewater heeft lang moeten wachten op de opvolger van het fraaie Ciske de Rat, maar het is het waard geweest. Tot en met aanstaande zaterdag is er nu een zeer charmante uitvoering te zien van de musicalklassieker The Sound of Music.

Job Greuter’s Kind of Odyssey ⭐⭐⭐⭐

A Kind of Odyssey is een musical die niet alleen door Job Greuter wordt gespeeld, maar ook door hem werd geschreven en gecomponeerd. Het spelen doet hij niet alleen. In deze wonderlijke, maar ook grappige éénakter krijgt hij hulp…