Bladeren door de tijd

Zoek per productie  Chronologisch  Uitgebreid zoeken

Emoties komen na La Cage Aux Folles ⭐⭐

Afgelopen zondag na “La Cage aux Folles” verraste hoofdrolspeler Koen Crucke zijn man door op het podium, met bruidssluier, hem om de hernieuwing van de huwelijksgelofte te vragen. Het paar, dat 50 jaar samen is, liet samen met…

Liedjes van Annie ⭐⭐⭐⭐

In het Antwerpse Fakkeltheater (Rode zaal) komen de liedjes van Annie M.G. Schmidt weer tot leven. Sam Verhoeven, Maike Boerdam en Lucas van den Eynde laten haar veelzijdigheid horen in een mooie hommage.

Brugklas: de serie als musical ⭐⭐⭐⭐

De televisieserie heeft de weg naar het podium gevonden. Actuele jongerenthema's zijn in deze voorstelling mooi verpakt in een sterk verhaal.

Dolfje Weerwolfje ontmoet Foeksia de miniheks ⭐⭐⭐⭐

musical

Twee kinderboekfiguren van Paul van Loon treffen elkaar in dezelfde voorstelling. Het resultaat is een leuke voorstelling voor met name jong, maar ook oud.

Lazarus verpletterend mooi ⭐⭐⭐⭐⭐

Musical 2.0 is gearriveerd. Dat het succesregisseur Ivo van Hove is die de kunstvorm weer een stap vooruit helpt, verbaast niet. Een samenwerking tussen één van de grootste avant-garde popsterren ooit en een regisseur die risico…

Pijnstillers van start ⭐⭐⭐⭐

Pijnstillers, naar een boek van Carry Slee, is een nieuwe theatervoorstelling voor jongeren. Ze weten hun belevingswereld goed te vatten met een verhaal met de nodige drama, maar ook zeer veel luchtigheid.

De showponies zijn terug ⭐⭐⭐⭐

De showponies zijn terug. Dezelfde mensen met dezelfde soort humor, en af en toe een serieuzer moment. Alex Klaasen is in topvorm, zijn mede-ponies ook.

Brugge viert 150 jaar Koninklijke Stadsschouwburg met 3 Musketiers

Het 150-jarig bestaan van het theater is de aanleiding voor een grootse 3 Musketiers, gespeeld door lokale amateurs. Het resultaat overstijgt alle verwachtingen.

Kikker en het Avontuur ⭐⭐⭐⭐⭐

Kikker en het Avontuur is een nieuw hoogtepunt in de Kikker-voorstellingenreeks van Theater Terra. Het is een uur lang genieten van jong tot oud.

Wildhorn’s Bonnie & Clyde in Antwerpen ⭐⭐⭐

Een vrij unieke kans. Tot en met 6 oktober is een Frank Wildhorn-musical te zien in het Nederlands. BSO's Bonnie & Clyde kent een mooie hoofdcast van professionals en sterke amateurs.