Bladeren door de tijd

Zoek per productie  Chronologisch  Uitgebreid zoeken

Hora Est! voor 4ejaars Frank Sanders Akademie

De studenten van het (extra) vierde leerjaar sluiten hun periode op de Akademie af met een zelfgeschreven musical, Hora Est! Het eindresultaat mag zeker geslaagd genoemd worden.

De (soms niet zo) Stille Kracht

Met een ijzersterke eigen productie zet Storytellers de lijn van unieke musicals in de buitenlucht voort. De Stille Kracht maakt indruk, ook als alle registers worden opengezet.

Eindvoorstellingen DAPA barsten van energie

Afgelopen week was het druk in het Haagse Korenhuis. Elke avond was één of twee keer een eindvoorstelling van de Dutch Academy of Performing Arts te zien. De grootste overeenkomst: de energie spatte elke avond van het podium.

Ganesha boeit ook in 2023 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Ganesha de musical eindelijk in Nederland”. Dat klinkt nogal raar, want we kennen de voorstelling al jaren. Dat komt natuurlijk doordat de musical in prille vorm werd uitgeprobeerd in het openingsseizoen van het legendarische…

Musical-Expo in Enschede geopend

Gisteren werd in de Grote Kerk in Enschede de Walk-in Musical Expo geopend. Tot en met 9 juli is deze gratis expositie door iedereen te bezoeken, alleen niet op maandag.

The Bridge – Phoenix Vocals

Met een verrassend afwisselend programma van vooral liedjes uit musicals trakteert Phoenix Vocals hun gasten op een aangenaam concert. Bekend en onbekende nummers wisselen elkaar af/.Sommige songs zijn duidelijk herkenbaar, andere…

Wuthering Heights ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

In het kader van het Holland Festival is de komende week de Engelse voorstelling Wuthering Heigths te zien. Het is een creatieve, muzikale bewerking van het wereldberoemde boek van Emily Brönte.

Vergeet Barbara ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Vergeet Barbara is feel good in optima forma. Fijne liedjes, boordevol humor, deels van het ondeugende soort. Het visuele spektakel dat we kennen van eerdere voorstellingen in Puurs is zeker nog aanwezig, maar de kracht zit toch vooral…

Bovennatuurlijke musical in Velsen: Carrie

De afgelopen twee dagen was in Velsen de musical Carrie te zien, gespeeld door het award winnende Unidos. Het werd weer een puike voorstelling.

De Vergeten Twentse Lente ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

De opvolger van Hanna Van Hendrik brengt 80 jaar na dato terecht een vergeten onderdeel van onze geschiedenis terug. De voorstelling is indrukwekkend, maar neemt ook veel hooi op de vork.