Bladeren door de tijd

Zoek per productie  Chronologisch  Uitgebreid zoeken

Wiet Waterlanders en de Negende Compagnie van Heethoofden

The Singing Factory loopt over van talent. Dat is ook bij deze voorstelling weer overduidelijk. Helaas haalt het script de hoge kwaliteit van de acteurs niet, en zorgen decorwissels voor vervelende onderbrekingen.

Big Fish maakt hoge verwachtingen meer dan waar

Het is altijd een flinke reis naar Brugge, waar Koté-Koer residentie houdt, maar eerdere voorstellingen bleek dit steeds de moeite waard. Op deze Big Fish hebben we – we moeten het wederom zeggen – door de omstandigheden lang…

Van Katoen en Water: 602 jaar Almelo ⭐⭐⭐⭐

Almelo heeft een traditie opgebouwd van sterke voorstellingen op locatie rond lokale thema's. 'Van Katoen en Water' is de derde en ook deze is een hele belevenis. Humor en ontroering, geschiedenis en heden, grootschalige en kleine…

De Freule: executie in een steengroeve ⭐⭐⭐⭐

Na enige jaren onderbreking is de Steengroeve in Winterwijk weer het toneel van een grootschalige voorstelling. ‘De Freule’ is een gloednieuwe musical rond een verhaal uit de regio. Met een sterke Renée van Wegberg in de titelrol…

Start repetities Van Katoen en Water – 600 (+2) jaar Almelo

600 jaar Almelo is natuurlijk een mooie gelegenheid om weer een fraaie buitenproductie op te zetten. De bekende oorzaak zorgt voor 2 jaar vertraging, maar nu gaan de repetities eindelijk van start. Musicalworld was erbij, en sprak…

Nederlandse Falsettos in première ⭐⭐⭐

Tijdens de Pride-periode is in DeLaMar met enig uitstel door welbekende redenen de voorstelling Falsettos te zien. De mooie, vaak grappige voorstelling kent een sterke cast, maar weet niet echt te emotioneren.

14 het verhaal: Nieuwe spelers in actie

Zoals het vaker gaat bij voorstellingen die langer spelen: er zijn er op een gegeven moment cast-wissels. Zo ook bij de voorstelling 14 het verhaal, die op dit moment (en straks na de zomerstop) te zien is in het AFAS-theater in Leusden.

Natuurlijk - 3 Voorstellingen in de Overijsselse open lucht

Wat is er mooier dan wandelen in de vrije natuur, en dan ook nog eens drie keer een korte muzikale theatervoorstelling bekijken. Tot en met 10 juli kan dat in Hof Espelo in Enschede. Later deze maand in het Reestdal in Balkbrug.

Hello Again lijkt meer bewijsvoering voor een stelling ⭐⭐⭐1/2

In tien scènes laat Hello Again zien dat de mens hopeloos stuntelt als het gaat om relaties en initimiteit. Waarom de voorstelling toch ⭐⭐⭐1/2 ster krijgt, lees je in de recensie van Musicalworld.

Strijdvaardige Napoleon in de regen

Na drie jaar is het eindelijk weer zo ver: een nieuwe productie in het Zoetermeerse Buytenpark. En net als met Jeanne D’Arc toen staat er met Napoleon nu weer een bijzondere internationale titel.